Credea kredietverzekering

 

 

 

 

 

Wie zijn wij

Wij zijn een assurantiekantoor gespecialiseerd in kredietverzekeringen, dat zich bezighoudt met alle aspecten van kredietverzekering. Daarnaast geven wij adviezen op gebied van creditmanagement in het algemeen.

Op ons kantoor werken 4 medewerkers. Chantal Keune (Eigenaar/ Commercieel medewerker binnendienst), Carla Rooijakkers (Commercieel medewerker buitendienst), Tjeerd van der Molen (Commercieel medewerker buitendienst) en Erik Neuteboom (Commercieel medewerker buitendienst). Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers 036-7501763 of 036-7501757.


Onze ervaringen

Dankzij de langdurige ervaring op het gebied van kredietverzekering van Carla Rooijakkers, Tjeerd van der Molen en Erik Neuteboom, zijn wij in staat een passende oplossing te vinden voor al uw debiteurenproblemen.


Chantal Keune 
Carla Rooijakkers
(06-11473741)
Tjeerd van der Molen
(06-12244120)
     
   
Erik Neuteboom
(06-24958820)
   


Carla Rooijakkers heeft ruim 30 jaar ervaring in de kredietverzekering. Zij heeft 25 jaar bij Atradius (voorheen NCM) gewerkt als account manager waarvan de laatste jaren als account manager voor internationale zaken, waardoor zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan met grote multinationals die over de gehele wereld actief zijn. Daarnaast is zij nu zes jaar actief als assurantie-tussenpersoon.

Tjeerd van der Molen heeft ruim 18 jaar ervaring met kredietverzekering. Tjeerd kent de vele facetten van kredietverzekering vanuit verschillende invalshoeken. Hij heeft zowel bij kredietverzekeraar Atradius als account manager, als bij Van Lanschot in diverse, kredietverzekeringsfuncties gewerkt. Zijn unieke kennis en ervaring zet Tjeerd graag in voor zijn klanten en potentiƫle klanten van Kredietverzekeringsexpert

Erik Neuteboom is meer dan 30 jaar werkzaam in de kredietverzekeringsbranche en heeft hierin meerdere functies vervuld. Zowel bij kredietverzekeraar Atradius, als accountmanager en schadeclaimbehandelaar, als bij Coface als account- en salesmanager, is hij in meerdere sectoren en branches actief geweest.

Onze bedrijfsvoering is er op ingericht dat wij ons uitsluitend op kredietverzekering richten, zodat we onze klanten optimale service kunnen verlenen en hen in niets tekort doen.


Contact

Wilt u een afspraak schroom niet en bel mobiel of naar 036-7501763 of stuur een mail. Wij nemen dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn, ook klanten die al een kredietverzekering hebben kunnen uiteraard voor advies bij ons terecht.

U kunt ook direct online het contact formulier invullen. Wij nemen dan direct contact met u op.

 
 
 

Markerkant 1334
Almere

Postbus 60231
1320 AG Almere

Telefoon (036) 7501763